Financiering

ING, RABOBANK EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning in het nieuwbouwproject Zuiderhoeven Oost? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING, Rabobank en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING, Rabobank of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de Rabobank. 

De financieel adviseurs van zowel de ING (Remco Veul) , Rabobank (Arjan van den Bergh en Kimberley Willemsen),als Financieel Fit (Ruth van de Ven) zijn nauw betrokken bij het project Zuiderhoeven Oost. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hoofddorp. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de Rabobank, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Zuiderhoeven Oost? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Remco Veul, Arjan van den Bergh, Kimberley Willemsen en Ruth van de Ven kunnen u daar alles over vertellen. 

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Hoofddorp. 

ING advieur, Remco Veul, via deze link 

Rabobank adviseur, Arjan van den Bergh en Kimberley Willemsen via deze link. 

Financieel Fit, Ruth van de Ven via deze link.

 


Rabobank | Arjan van den Bergh


Telefoon: -
E-mail: [email protected]

Website


ING | Remco Veul


Telefoon: 06-21334108
E-mail: [email protected]

Website


Rabobank | Kimberley Willemsen


Telefoon: -
E-mail: [email protected]

Website


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring