Hofgaard

Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. Aan de Laan van Zuiderhoeven, midden in het hof van Zuiderhoeven Oost, komen deze prachtige drie-onder-een-kapwoningen.  

Woningtype Hofgaard heeft een indrukwekkend uiterlijk door de kopgevel met het gebogen timmerwerk, de raampartijen en het bijzondere metselwerk.  

De Delftse stoep aan de voorzijde van de woning geeft ruimte voor het plaatsen van een mooie plantenbak of een bankje.  

Naast het stoere karakter van drie-onder-een-kapwoning biedt Hofgaard volop ruimte en comfort. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 139 m2. Uniek binnen type Hofgaard is bouwnummer 29. Wat deze woning zo bijzonder maakt, is de  mooie dwarskap met het gebogen timmerwerk, waardoor het woonoppervlak iets ruimer is, ca. 147 m2.  

Hofgaard is gelegen in het fraaie hof op ruime kavels. De kavels variëren tussen de ca. 138 m2 en 146 m2. De achtertuin van de woning is gelegen op het noordoosten. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De zeer ruime achtertuin biedt met een diepte vanaf ca. 12,5 tot ca. 14 meter volop ruimte om zich volledig uit te leven. In de achtertuin bevindt zich ook een berging.  

Plattegronden

Bouwnummer 28, 29. Bouwnummer 30 (gespiegeld) | Begane grond

Bouwnummer 28, 29. Bouwnummer 30 (gespiegeld) | Eerste verdieping

Bouwnummer 28. Bouwnummer 30 (gespiegeld) | Tweede verdieping

Bouwnummer 29 | Tweede verdieping

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
28 139m2 Noordoost -
29 147m2 Noordoost -
30 139m2 Noordoost -

© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring