Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Natuurlijk wonen

Zuiderhoeven Oost sluit goed aan op de naastgelegen wijk Zuiderhoeven. Zo wordt de hoogwaardige kwaliteit en de inrichting van het openbaar gebied van Zuiderhoeven voortgezet in deze fonkelnieuwe woonwijk. De wijk krijgt een bijzondere vormgeving. Het ontwerp kenmerkt zich door de verspringingen van de gevellijnen en verdraaiingen van de kappen.

De ontsluiting van de nieuwe woonwijk vindt plaats via de woonwijk Zuiderhoeven en de bestaande aansluitingen op de Bennebroekerweg. De parkzone langs de Bennebroekerweg wordt voortgezet: een ecologische zone met brede watergang en meanderende groenzone met diverse speelaanleidingen voor jonge kinderen.

Groen karakter

Zuiderhoeven Oost krijgt een groen karakter. De woningen worden voorzien van groene erfafscheidingen, zowel in de voor- als achtertuin. De parkzone wordt voorzien van voldoende bomen en ook binnen het plan worden bomen toegevoegd, die het groene karakter van de woonwijk nogmaals versterken.

Ook aan parkeren is gedacht. Parkeren is zo veel mogelijk uit het zicht opgelost. Er komt voldoende parkeergelegenheid, waarbij ook aandacht is voor herintroductie van groen op de parkeerplaatsen door middel van de toepassing van grasbeton tegels. 

Zo ideaal ligt Zuiderhoeven Oost

De ligging is ideaal ten opzichte van voorzieningen zoals winkels, scholen (zowel basis- als middelbaar onderwijs), kinderdagverblijven en een medisch centrum. Deze voorzieningen zijn allemaal in de nabije omgeving te vinden. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden zoals de Toolenburger plas (500 meter), het Park 21 en de Boseilanden. Ook zijn er verschillende sportvoorzieningen zijn in de buurt te vinden, waaronder het Sportcomplex Koning Willem Alexander (600 meter). 

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring