Omgeving

Zuiderhoeven Oost ligt aan de zuidrand van Hoofddorp. Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep.

Bereikbaarheid

Ook al woont u aan de landelijke zuidrand, u bent zo via de Nieuwe Bennebroekerweg op de oprit van de A4. Steden als Haarlem, Amsterdam en ook Schiphol zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Het station van Hoofddorp ligt binnen 10 minuten rijden van uw woning. Met de trein bent u binnen een half uurtje rijden in hartje Amsterdam en diverse busverbindingen brengen u onder andere naar het centrum, Haarlem, Nieuw Vennep, Sassenheim, Cruquius of Zandvoort.

Alle voorzieningen dichtbij

Woont u straks in nieuwbouwproject Zuiderhoeven Oost, dan woont u landelijk en dorps en heeft u alle voorzieningen dichtbij. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Floriande of winkelcentrum Toolenburg.

Winkelen kan natuurlijk ook in het grotendeels overdekte en recent vernieuwde winkelcentrum van Hoofddorp. Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels.  

De weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein in het winkelcentrum van Hoofddorp is de grootste van Haarlemmermeer met iedere week 100 kramen.  Een bioscoop, een cultuurgebouw met schouwburg, poppodium, bibliotheek, Pier K en goede scholen maken het woonplezier in Hoofddorp compleet. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive. 

Natuur, sport en recreatie

Zuiderhoeven Oost is gelegen op een steenworp afstand van Park 21 met haar 1000 hectare natuur, recreatie en ontspanning, evenementen, bezienswaardigheden, attracties en cultuur.

Vanuit Zuiderhoeven loopt u zo naar de Toolenburgerplas voor een rustige wandeling of een ideaal rondje hardlopen. In de zomer kunt u hier diverse watersporten beoefenen. 
Het is heerlijk vertoeven aan de waterkant of op het terras van Restaurant Lieveling of Long Island.

Op sportief gebied kunt u uw hart ophalen. In de buurt kunt u talloze sporten beoefenen als paardrijden, tennis, voetbal, golf en honkbal. Veel sportverenigingen liggen in de buurt, waaronder ook het sportcomplex Willem Alexander.

Rust, ruimte en alle voorzieningen dichtbij. Zo ideaal ligt Zuiderhoeven Oost. Kortom, een heerlijke plek om te wonen en leven.

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring